received_367829135245067

Bassengtrening

Bassengtrening er eit tilbod til medlem gjennom vintersesongen. Vener og familie av medlem er også hjarteleg velkomne, men hugs påmelding så me ikkje blir for mange.

  • Klubben stiller med eit utval reine båter, årer og trekk. Det er ikkje mogleg å ta inn eigne båtar eller utstyr i bassenget. Du treng altså berre ta med badeklede.
  • Dersom me skal få å ha tilgang til bassenget må passa å halda garderobane reine (altså tørk av evt skitne sko og kle før ein går inn, ta av skoene i gangen).
  • Instruktører skal ikkje betale for bassengtrening! Men husk likevel å melde deg på så vi har oversikt over antallet i bassenget.

Rullekurs: Vi vurderer å sette opp et rullekurs til timen. Kurset skal foregå ut over de fem gangene vi har bassengtrening, Kostnad er 200kr per gang men 1000kr for hele kurset. Dette er for å sikre progresjon i din egen padling. Her skal vi gå gjennom rulleteknikk, høfte flikk, åre posisjon, kroppsposisjon i båten og de ulike eskimoruller som finnes. Interessen skal meldes her: hei@vosselveklubb.no

Medlem i Voss Elveklubb

Er du ikkje medlem i klubben? Då kan du bli det her: Bli medlem

Dag Sandvik opp ned

	
rentil_logo_blaa-rgb5

Reint idrettslag

Voss Elveklubb er "Reint idrettslag" og tek avstand frå bruk av dopingmidlar.

Gå til www.antidoping.no for oppdatert informasjon.

Støtt klubben

Les mer

VIPPS

Les mer